Gaćinović: Nisam mogao ni da zamislim

Reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović rekao je da je nije mogao da zamisli bolji debi za A reprezentaciju od postignutog gola i pobede protiv Gruzije.

Izvor:

Petak, 24.03.2017.

20:57

Gaćinović: Nisam mogao ni da zamislim
FSS

"Nisam mogao da zamislim bolji debi, stvarno sam presrećan. Jako važna pobeda za nas. Bila je jako teška utakmica kao što smo i znači da će biti, ali su najvažnija tri boda koja nam puno znače", rekao je Gaćinović novinarima u Tbilisiju.

Srbija je savladala Gruziju sa 3:1 i tako ostvarila treću pobedu u pet utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Strelac trećeg kola bio je napadač Ajntrahta iz Frankfurta, koji je protiv Gruzije debitovao za A reprezentaciju.

On je rekao da gol pol posvećuje porodici i devojci koj su mu uvek bili najveća podrška. Na golu su mu čestitali i saigrači.

"Znaju da je ovo veliki trenutak na tome, hvala im na tome. Hvala i Dušanu (Tadiću) na asistenciji", rekao je Gaćinović.

Srbija je loše odigrala prvo poluvreme u Tbilisiju, a novinare je zanimalo šta je igračima na pauzi rekao selektor Slavoljub Muslin.

"Rekao je da nije bilo dobro kao što ste i sami videli. Pristup je bio bolji u drugom poluvremenu, zato su došli i golovi. Mislim da smo zaslužili pobedu, pokazali smo karakter", rekao je Gaćinović.

Naredni rival Srbije biće Vels, u utakmici koja će se igrati 11. juna u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: