Mršić: Hoćemo da baš u Pioniru obezbedimo finale

Trener Cedevite Veljko Mršić rekao je da ekipa putuje u Beograd kao da nema prednost iz prvog meča protiv i dodao da žele u gostima da obezbede plasman plej-ofa

Izvor: SM

Petak, 24.03.2017.

17:33

Mršić: Hoćemo da baš u Pioniru obezbedimo finale
Starsport

"Ovo nam je četvrti meč protiv Partizana ove sezone, očekujemo tvrdu i tešku utakmicu. Partizan će ući maksimalno angažovano, ali i mi moramo odgovoriti isto. Ne smemo da razmišljamo da imamo 1:0 i da nam to bude u podsvesti, jer može da bude prva greška".

"Idemo kao da je 0:0, kao da je to jedna jedina utakmica. Znamo ih dobro i idemo na pobedu", rekao je Mršić.

Prema njegovim rečima za meč će biti spremni Marko Arapović i Marko Tomas.

"Oporavio se Arapović, a Tomas je, kao i saigrač, propustio poslednju utakmicu sa Džolijem u ponedjeljak. Očekujem da budu spremi, nadam se da neće biti promena do meča", dodao je Mršić.

Košarkaš šampiona Hrvatske Arapović naglašava da se raduje utakmici u Beogradu pred navijačima Partizana.

"Često nemamo efekat domaće publike, zbog čega nam je uvek gušt da idemo na utakmicu gde je neprijateljska atmosfera. Uvek sam govorio da mi je veći gušt igrati u punoj gostujućoj dvorani, nego na domaćem terenu", rekao je krilni košarkaš.

Kako je istakao, Arapović ne misli da je Zagrepčanima olakšana situacija posle vodjstva od 1:0 u seriji.

"Partizan ima odličnu ekipu koja će pred punim "Pionirom" igrati i više od 100 odsto. Ne smemo da dopustimo da ambijent pune dvorane utiče na nas, nego moramo da držimo kontrolu. Daćemo sve od sebe da ovo bude poslednja utakmica u seriji", zaključio je Arapović.

Druga utakmica polufinala ABA lige između Partizana i Cedevite igra se u subotu od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: