Heroji sa Košara gosti Zvezde protiv Spartaka

Specijalni gosti fudbalskog kluba Crvena zvezda na prijateljskom meču protiv Spartaka biće vojnici koji su 1999. učestvovali u borbi na Košarama.

Izvor: SM

Petak, 24.03.2017.

16:12

Heroji sa Košara gosti Zvezde protiv Spartaka
fkcrvenazvezda.com

"U subotu...na našem stadionu će kao posebni gosti biti i vojnici koji su učestvovali u borbama na Košarama, i koji su uprkos užasnoj ofanzivi sa zemlje i iz vazduha sačuvali taj deo srpske teritorije i nisu dozvolili neprijtelju da se probije u Srbiju. Oni su organizovani u udruženje 'Heroji sa Košara'.

"Oni će biti gosti Crvene zvezde u okviru akcije Delija prikupljanja potpisa za podizanje trga i spomenika svim braniocima Kosmeta od 1998. do 1999. godine", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Zvezda i moskovski Spartak odigraće prijateljski susret od 18.00.

"Crvenoj zvezdi će biti posebna čast da ugosti srpske borce na meču protiv Spartaka i na taj način još jednom pokaže zahvalnost za sve što su uradili za našu zemlju, ali i da oda počast svima koji su dali svoje živote u odbrani srpskih teritorija. Pamtimo!", saopštila je Zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: