Murinjo vodi 'Đavole' u SAD

Fudbaleri Mančester junajteda predstojećeg leta ponovo će tokom priprema za novu sezonu nastupati u SAD, rekao je potpredsednik Ed Vudvord.

Izvor: SM

Ponedeljak, 20.03.2017.

20:32

Murinjo vodi 'Đavole' u SAD
Getty Images

'Đavoli' će tokom dvonedeljne turneje nastupiti u pet gradova širom SAD.

Ekipa Žozea Murinja igraće u Los Anđelesu, Solt Lejk Sitiju, Santa Klari i Vašingtonu, dok će peti grad tek biti određen.

"Igranje u Severnoj Americi, koristeći najbolje moguće trening objekte i igrajući na velikim stadiona, biće najbolja moguća priprema za novu sezonu. Prethodni put imali smo videli veliku podršku u SAD i naravno sada se svi radujemo tome" rekao je Vudvord.

Mančester junajted je prvi put u SAD nastupao 1950. godine, a i za sezonu 2014/15, kada je trener bio Luj van Gal pripremali su se u Severnoj Americi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: