Pep posle remija: Jedan od najsrećnijih dana

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je veoma zadovoljan igrom svoje ekipe i remijem s Liverpulom.

Izvor: SM

Nedelja, 19.03.2017.

21:36

Pep posle remija: Jedan od najsrećnijih dana
Photo by Michael Regan/Getty Images

Fudbaleri Mančester sitija i Liverpula odigrali su 1:1 u 29. kolu Premijer lige.

Na pitanje novinara posle meča da li je zadovoljan nastupom svoje ekipe, Gvardiola je rekao: "Ne možete ni da zamislite. Ovo je jedan od najsrećnijih dana u mojoj karijeri. Veoma sam ponosan".

Gvardiola je za Skaj sport rekao da su igrači nakon eliminacije ekipe iz Lige šampiona bili veoma tužni i da nisu mnogo pričali.

"Raspoloženje, način na koji smo igrali... Pokazali smo duh koji nismo uspeli da pokažemo u prvom poluvremenu protiv Monaka. Jedan od najnesrećnijih dana u trenerskoj karijeri", dodao je Gvardiola.

Zadovoljan je bio i trener Liverpula Jirgen Klop.

"Osvajanje boda protiv ekipe kakva je Mančester siti mislim da bi za bilo koji tim na svetu bilo apsolutno u redu. Mogli smo da pobedimo, jer smo naterali njihovog golmana na izvanredne odbrane u nekoliko navrata... Ali, i Siti je zaslužio gol. Danas su igrale dve vrlo motivisane ekipe koje su želele pobedu do poslednje sekunde", rekao je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: