Lalatović: Sami sebe smo pobedili

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović priznao je da je Crvena zvezda zasluženo slavila u derbiju koji je obeležio 27. kolo Superlige Srbije.

Izvor: ÐN

Nedelja, 19.03.2017.

17:57

Lalatović: Sami sebe smo pobedili
Foto: StarSport

Zvezda je pobedila u sjajnoj utakmici na gostovanju Čukaričkom rezultatom 4:3, iako je domaćin uspevao da izjednači nakon vođstva rivala od 0:2 i 2:3.

"Moja ekipa je pokazala karakter. Zvezda je vodila, mi smo se svaki put vraćali, izjednačavali i na kraju ostaje žal zbog načina na koji smo primali golove. Danas smo pobedili sami sebe. Postigli smo tri pogotka i propustili veliku šansu, zicer pri rezultatu 3:3. Posle toga je usledila kazna. Zameram igračima što su ušli smušeno, pustili Zvezdu da igra, primili brzi gol, što zadnja linija nije dobro stajala... Nezadovoljan sam što smo sami sebe pobedili", rekao je Lalatović.

On je istakao da je postojala šansa za preokret.

"Ljut sam na igrače kod prvog i trećeg gola, ne može da nam se dešava da protivnički igrač bude u prednosti. Zaslužen trijumf Zvezde, iako smo imali neke odlične momente. MIslio sam da možemo da preokremo rezultat, Zvezda je pala i žao mi je što nismo uspeli", rekao je Lalatović.

Mladi stručnjak ocenio je da je Gelor Kanga bio najbolji pojedinac meča.

"Kanga je sjajan igrač, najplaćeniji u celoj ligi i to valjda nešto govori. Pravi dosta problema svim timovima, pa i nama danas", zaključio je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: