Ker: Bol ne pomaže svojim sinovima

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker kritikovao je oca koledž zvezde Lonza Bola i njegove braće Lianđela i Lamela, kojima se takođe predviđa NBA karijera.

Izvor: AK

Petak, 17.03.2017.

12:49

Ker: Bol ne pomaže svojim sinovima
Foto: Getty images

Lavar Bel, bivši igrač američkog fudbala (nije igrao u NFL), poslednjih nedelja je govorio kako su njegovi sinovi najbolji na svetu, a da je Lonzo bolji od zvezde Voriorsa Stefa Karija, aktuelnog MVP NBA lige.

"S obzirom na to da svi pričaju o njemu očigledno je uspeo u onome što želi, jer su stvari o kojima priča neverovatne. Ali on je i dalje na naslovnim stranama, pretpostavljam da je to i želeo. Mislim da tako ne pomaže svojoj deci. Bolje bi za njih bilo da jednostavno igraju i zabavljaju se, a ne da slušaju njega svakog dana. To je deo njegove ličnosti", rekao je Ker.

Lavar je između ostalog rekao i da bi pobedio Majkla Džordana u igri "jedan na jedan", na vrhuncu njegove karijere, da sinovi Lebrona Džejmsa nemaju šansu da postanu zvezde, a njega je javno kritikovao Čarls Barkli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: