"Jokić donosi drugu dimenziju našoj igri"

Trener Denver Majk Meloun i košarkaš Vil Barton pohvalili su Nikolu Jokića i Mejsona Plamlija posle pobede nad Los Anđeles Klipersima u NBA ligi.

Izvor: ÐN

Petak, 17.03.2017.

11:19

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Jokić je ostvario peti tripl-dabl u sezoni sa 17 poena,14 skokova i 11 asistencija, dok je Plamli, takođe, bio zapažen sa po 10 koševa i uhvaćenih lopti, uz šest asistencija.

"Kada su na parketu Mejson i Nikola znamo da će naše brojke u ofanzivnim i defanzivnim skokovima biti fantastične. Spajanje njih dvojice je nešto o čemu ću razmišljati ubuduće", rekao je Meloun za Denver post.

Slično razmišlja i šuter Barton, istakavši da bi tandem Jokić-Plamli biti novo jako oružje Nagetsa.

"Oni donose različitu dinamiku jer su obojica odlični asistenti, a igraju na niskom postu. Pored toga, kada uzmu skok mogu da krenu u vođenje lopte i to nam daje drugu dimenziju u igri", poručio je Barton, strelac čak 35 poena protiv Klipersa.

Plamli je naglasio da se sjajno oseća na terenu pored Danila Galinarija i Jokića jer, kako je opisao, košarku čine lakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: