Lukaku ne želi novi ugovor u Evertonu

Romelu Lukaku saopštio je čelnicima Evertona da ne želi da potpiše novi ugovor sa klubom, prenose engleski mediji.

Izvor: mn

Utorak, 14.03.2017.

18:42

Lukaku ne želi novi ugovor u Evertonu
Getty Images

Neočekivani obrt usledio je nekoliko dana pošto je izgledalo da će Belgijanac produžiti saradnju i postati prvi igrač „Karamela“ sa platom od sto hiljada funti.

Rukovodeći ljudi kluba su o tome obavešteni tokom treninga u utorak, iako je Lukakuov agent u nekoliko navrata ponovio da će 99,99 odsto ugovor biti produžen.

Lukakuu su ostale još dve godine ugovora koji je potpisan u avgustu 2014. godine, kada je doveden iz Čelsija za rekordnih 30 miliona evra.

On trenuntno vodi bitku sa Harijem Kejnom u trci za najboljeg strelca Premijer lige, sa po 19 golova, a nikada nije krio ambicije da želi da nastupa u Ligi šampiona, pa bi ovo mogao biti veliki udarac za Everton, pošto je Lukaku jedan od ključnih igrača u borbi za Evropu.

„Karamele“ se trenutno nalaze na sedmom mestu Premijer lige sa 47 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: