Vest Hem nudi Biliću novi ugovor

Vest Hem blizu je dogovora sa menadžerom Slavenom Bilićem o novom, poboljšanom ugovoru, preneli su britanski mediji.

Izvor:

Četvrtak, 02.03.2017.

19:12

Vest Hem nudi Biliću novi ugovor
Getty Images

Bilić je u junu 2015. godine na klupi Vest Hema zamenio Sema Alardajsa, a za 15 meseci mu ističe trogodišnji ugovor.

Hrvatski stručnjak je sa čelnicima kluba pre Božića trebalo da pregovara o novom poboljšanom ugovoru, ali su razgovori otkazani zbog lošeg početka sezone 'Čekićara'.

Ekipa je popravila rezultate i uprava kluba će mu ponuditi novi ugovor.

Od početka decembra Vest Hem je ostvario šest pobeda i dva remija u 11 prvenstvenih utakmica.

Kako je preneo Skaj, uprava kluba je zadovoljna zbog boljih rezultata, ali je pre svega zadovoljna kako je Bilić rešio situaciju oko Dimitrija Pajea, koji je odbio da trenira, odnosno tražio da napusti klub i pređe u Marsej.

Uprava je Biliću u januarskom prelaznom roku obezbedila sredstava za kupovinu Žozea Fontea iz Sautemptona i Roberta Snodgrasa iz Hal Sitija, a, kako se navodi, odobriće mu više novca u letnjem prelaznom roku za kupovinu napadača i desnog beka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: