Rajković činio čuda u pobedi Makabija (VIDEO)

Srpski reprezentativni golman Predrag Rajković bio je najzaslužniji za plasman Makabija u polufinale Kupa Izraela.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.03.2017.

15:42

Rajković činio čuda u pobedi Makabija (VIDEO)
Predrag Rajkoviæ (foto: GettyImages)

Tim iz Tel Aviva je posle pobede u prvom meču sa 1:0 i u revanšu savladao Makabi Petah Tikva sa 2:1.

Rajković je u tri navrata na neverovatan način uspeo da sačuva svoju mrežu, refleksno reagujući na šuteve iz neposredne blizine. Time je zaslužio epitet igrača utakmice, ali i ovacije navijača Makabija koji su sa tribina skandirali njegovo ime:

“Najvažnije je da smo izborili plasman u narednu rundu Kupa i da smo i dalje u trci za trofej. Podrška navijača mi i te kako prija, to je uvek dodatni motiv za dokazivanje. Zaista se trudim da u svakoj utakmici izvučem maksimum iz sebe, da učinim sve kako bih pomogao svom timu i veoma mi je drago da navijači to prepozanju. Osećao se ponosno u tim trenucima i time je ova pobeda još više ulepšana”, rekao je Rajković.

O svojim odbranama koje su bile maestralne i koje su do ludila dovodile igrače protivničkog tima Rajković je kratko rekao:

“Samo sam radio svoj posao na najbolji mogući način”, skroman je po običaju Rajković.

Pohvale na račun zvanično i dalje najboljeg mladog golmana sveta izrekao je i trener Makabija Lito Vidigal istakavši da su četvorica odbrambenih igrača uradili veliki posao, a da je Rajković bio maestralan.

U četvrtak uveče biće održan žreb za polufinale Kupa Izraela a potencijalni rivali Makabija su Bnei Jehuda, Hapoel Ramat Gan i Beitar Jerusalim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: