Bogdan:Divac legenda, ali ne razmišljam o Kingsima

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović demantovao je navode da će sledeće sezone preći u Sakramento Kingse.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 02.03.2017.

11:17

Bogdan:Divac legenda, ali ne razmišljam o Kingsima
Starsportphoto

Generalni menadžer Kingsa Vlade Divac pre nekoliko dana objavio je da ćemo još jednog reprezentativca gledati u najjačoj ligi sveta, ali to izgleda nije istina.

"Želeo bih da prokomentarišem nedavne medijske navode koji se tiču Sakramento Kingsa i mene, jer dobijam mnogo pitanja navijača vezanih za svoju budućnost. Ponosan sam i osećam čast što Vlade Divac govori tako pozitivno o meni kao košarkašu. On je srpska košarkaška legenda", napisao je Bogdanović u saopštenju.

On je istakao da još ne želi da razmišlja o budućnosti, već da je koncentrisan na Fenerbahče, klub za koji trenutno nastupa.

"Ali, da razjasnim, neću diskutovati o NBA ligi ili donositi odluku o budućnosti pre nego što sezona sa Fenerbahčeom bude završena. Oduvek sam živeo u sadašnjosti i volim da igram za Fenerbahče. Fokusiran sam na to da uradim sve što mogu da pomognem Fenerbahčeu da ostvari ciljeve koje smo postavili zajedno, kao tim", dodao je Bogdan.

Kingsi polažu prava na Bogdanović posle trejda sa Finiksom, koji ga je 2014. godine izabrao kao 27. pika prve runde na NBA draftu.

Boganović igra treću sezonu u timu iz Istanbula i u Evroligi prosečno beleži 11,7 poena, 3,3 skoka i tri asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: