Žezus već na pauzi

Mladi napadač Mančester Sitija Gabrijel Žezus operisao je metatarzalnu kost na desnom stopalu i očekuje ga tromesečna pauza.

Izvor: B92

Petak, 17.02.2017.

12:19

Žezus već na pauzi
Foto: Getty images

Brazilski fudbaler povredio se u meču 25. kola Premijer lige protiv Bornmuta (2:0) u ponedeljak, kada je teren morao da napusti posle samo 15 minuta.

Žuzus se operisao u Barseloni, uspešno, kako je danas objavljeno na sajtu "građana".

Ovaj 19-godišnji napadač sjajno je započeo karijeru na Etihadu od dolaska iz Palmeirasa, pošto je postigao tri gola na pet utakmica, ali ga je povreda sprečila da najavi velike stvari na Ostrvu.

Očekuje se da do kraja sezone zabeležili još nekoliko minuta na terenu, tačnije pre kraja Premijer lige i duela sa Votfordom 21. maja u poslednjem kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: