Jovetić: U dobroj formi sam...

Stevan Jovetić predstavljen je javnosti na Ramon Sančes Pishuanu kao novi igrač Sevilje.

Izvor: AK

Sreda, 11.01.2017.

12:50

Jovetić: U dobroj formi sam...
Foto: Screenshot/YT

Andalužani su otkupili crnogorskog reprezentativca od Intera za 14 miliona evra.

"Sevilja je veliki klub, ima sjajnog trenera, vlada porodična atmosfera u ekipi, toga sam došao ovde. Dosta lepog o klubu mi je rekao i Samir Nasri", rekao je Jovetić na predstavljanju.

Jovetić je bio u drugom planu na Đuzepe Meaci i kod bivših trenera Roberta Mančinija i Franka de Bura i kod novog Stefana Piolija.

"U dobroj sam formi, trenirao sam svakog dana u Interu, videćemo šta će trener da odluči. Ne postavljam sebi određene ciljeve, želim da postižem golove i asistiram, što više, to bolje", dodao je Jovetić.

Odigrao je tek četiri utakmice ove sezone, sve u Seriji A, bez pogotka, a u karijeri ima 81 gol na 266 nastupa za Partizan, Fiorentinu, Mančester Siti i Inter.

"Kada sam stigao u Englesku imao sam dosta problema sa povredama, pa sam postepeno dobijao sve manje i manje šansi. U Interu je prvih šest meseci bili savršeno, bili smo prvi, a onda sam ja počeo da igram sve manje i manje... Ali, osećam se dobro, fokusiran sam i željan igre", istakao je bivši kapiten Partizana.

Sevilja je druga u Primeri sa četiri boda iza lidera Real Madrid (uz meč više), dok je krajem februara očekuju dueli sa Lesterom u osmini finala Lige šampiona.

"Želimo da prođemo što dalje u LŠ i budemo među prva tri, četiri u prvenstvu. Biće teško, ali imamo odličan tim pa se nadam da ćemo to ostvariti. Sviđa mi se kako Sevilja igra, trude se da budu atraktivni i zanimljivi za gledanje, postižu mnogo golova", rekao je Jovetić.

Jovetić nije igrao u Evropi ove sezone, pa će biti na raspolaganju treneru Horheu Sampaoliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: