Stekhaus van terena do početka sezone

Izvor: B92, zvanicni sajt

Subota, 11.10.2003.

16:01

Default images
Vašington Vizardsi ulaze u novu sezonu sa velikim problemom. Najbolji strelac tima iz glavnog grada Džeri Stekhaus (21,6 poena po meču prošle sezone) propustiće zbog povrede celu predsezonu, a možda neće biti spreman ni za početak zvaničnih mečeva.

"U idealnom svetu bih mogao reći da ću biti spreman za početak sezone. Ja bih to veoma voleo. Međutim, možda se to neće desiti", rekao je Stekhaus uoči predsezonskog meča svog tima protiv Filadelfije, u noći između petka i subote.

Stekhaus je prošlu sezonu završio sa malim bolom u desnom kolenu, ali nije otišao na operaciju. Situacija se pogoršala posle meča protiv Toronta, igranog u sredu. Sada je izvesno da će zbog upaljenog kolena 28-godišnji Stekhaus morati na produženi odmor. Operacija u ovom trenutku ne dolazi u obzir.

Trener Vizardsa Edi Džordan rekao je da će pustiti Stekhausa da zaleči koleno.

"Rekao sam mu da zaleči povredu i da nikuda ne žuri. Klubu je potreban zdrav Stekhaus".

Koliko je ovo istina pokazao je meč sa Siksersima. Tri niska krila – starter Džarvis Hejz (ruki), Džared Džefriz i Mičel Batler – zbirno su postigla osam poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: