Gudelj tri godine u Kini za 5 miliona po sezoni

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj karijeru će definitivno nastaviti u Kini, vezni igrač potpisao je trogodišnji ugovor sa Tjanđin Tedom.

Izvor: AK

Četvrtak, 05.01.2017.

18:00

Gudelj tri godine u Kini za 5 miliona po sezoni
Foto: Getty images

Spekulisalo se da bi Gudelji transfer karijere mogao da pokvari Džon Obi Mikel, koji takođe pregovara sa 11. timom kineske Superlige.

Ipak, kako prenose holandski mediji, Gudelj je već obavio lekarske preglede u Utrehtu, pa se seli u Kinu za pet miliona evra godišnje.

S druge strane, vezista Čelsija Obi Mikel je navodno odbio ponude Intera, Valensije i Olimpika iz Marseja, jer mu je Tjanđin ponudio 8,5 miliona po sezoni.

Gudelj je karijeru počeo u Bredi, odakle je otišao u AZ Alkmar, čiji je bio kapiten, a poslednju sezonu i po proveo je u Ajaksu, u kom je u međuvremenu zbog sukoba sa trenerom izgubio mesto u timu.

Za reprezentaciju Srbije je nastupio 16 puta, uz jedan postignut pogodak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: