Roben: Nisam hteo iz Reala u Bajern

Fudbaler Bajerna Arjen Roben priznao je da nije želeo da ode iz Real Madrida 2009. godine.

Izvor: B92

Nedelja, 01.01.2017.

22:02

Roben: Nisam hteo iz Reala u Bajern
Getty Images

Holanđanin je prodat iako je realno igrao sasvim solidno na Santjago Bernabeu.

On nije želeo da pređe u Bajern, ali su Bavarci bili uporni, pa je Roben popustio.

"Bilo je to čudno leto kada se Florentino Peres vratio na mesto predsednika. Onda su počela i pojačanja da dolaze. Ronaldo, Kaka Benzema i Ćabi Alonso su došli u Real za ogroman novac.Rekli su mi da klub na meni može da zaradi, ali ja nisam hteo da idem. Odradio sam možda i najbolje pripreme, ali i pored toga nisam dobio priliku.Morao sam da donesem odluku. Bajern me je kontaktirao, ali to je bila najteža odluka u mojoj karijeri. Bajern nije bio evropska elita u tom trenutku, kao što je sada i to je za mene bio korak unazad. PRistao sam jer je klub uradio sve da me dovede", rekao je Roben.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: