Rajola: Baloteli pregovara o povratku na Ostrvo

Najbolji igrač Nice Mario Baloteli mogao bi da se vrati u Premijer ligu posle samo pet meseci, otkrio je njegov menadžer Mino Rajola.

Izvor:

Četvrtak, 22.12.2016.

13:05

Rajola: Baloteli pregovara o povratku na Ostrvo
Getty Images

Baloteli je, posle loše epizode u Liverpulu, osvežio karijeru na Azurnoj obali i najzaslužniji je što je Nica na prvom mestu Lige 1, zbog čega je ponovo u centru pažnje velikih klubova.

"Već smo u pregovorima sa nekoliko engleskih klubova, ali je rano da se priča o tome. Oduvek sam znao da će se Mario vratiti u formu. Imao je tešku godinu u Liverpulu, ali je ostao stabilan i ostavio emocije po strani", rekao je Rajola za "Talksport".

Poznati agent "bocnuo" je menadžera Liverpula Jirgena Klopa izavio da je dokazao koliko je Nemac pogrešio oko Balotelija.

"Sramota je da Klop nije dao pravu šansu Mariju. Baloteli je pokazao koliko može, shvata sada neke stvari i zna da je grešio. Nema potrebe da se vraćamo nazad", zaključio je Rajola.

Kontroverzni italijanski napadač ove sezone postigao je 10 golova na 14 utakmica u senzacionalnoj sezoni Nice jer je na čelu šampionata posle prvog dela sezone.

Baloteli je, pored Liverpula, na Ostrvu igrao i za Mančester Siti, dok je u Italiji bio član Lumecana, Intera i Milana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: