Vilander: Nadal i Federer nikada više broj jedan

Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander veruje da Rafael Nadal i Rodžer Federer nikada više neće biti na nekadašnjem nivou.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2016.

20:02

Vilander: Nadal i Federer nikada više broj jedan
Getty images

Nadal je 2016. godinu završio na devetom emstu ATP liste, a Federer je 16. Obojica su propustili drugi deo 2016. godine.

„Budimo iskreni, da li će Rodžer Federer sa 35 godina osvojiti Gren slem i pripretiti najboljoj trojici? Ponekad hoće, ali nisam baš siguran“, rekao je Vilander i prkomentarisao i Nadala:

„Rafa Nadal možda ponovo osvoji Rolan Garos, ali da li će ponovo biti pretnja na brzim podlogama? On nema igru da ostane u vrhu, neće se vratiti na prvo mesto. Neće ni Rodžer. Đoković je bio tu toliko dugo, ali u jednom trenutku je moralo da dođe do pada intenziteta i motivacije. Ko je ostao? Endi Mari“, rekao je Vilander.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: