Mari dobio Berdiha, još pobeda do prvog mesta!

Drugi teniser sveta Endi Mari napravio je još jedan korak ka prvoj poziciji na ATP listi.

Izvor: B92

Petak, 04.11.2016.

21:44

Mari dobio Berdiha, još pobeda do prvog mesta!
Getty images

Mari je u četvrtfinalu Mastersa u Parizu pobedio Tomaša Berdiha sa 7:6(9), 7:5, pa mu sada nedostaje još jedna pobeda kako bi prvi put u karijeri došo do mesta broj jedan na ATP listi posle poraza Novaka Đokovića od Marina Čilića.

Potpuno je neverovatno šta je Berdih propustio u taj-brejku prvog seta u kojejm je vodio sa 6:1. Mari je spasao svih pet set lopti, imao je Čeh potom šestu, pa i sedmu, ali mu ni to nije bilo dovoljno, pa je Mari dobio 13. gem sa 11:9.

Psihološki pad rivala Škot je iskoristio već u prvom gemu drugog seta, oduzeo je rivalu servis i delovalo je da će rutinski provesti meč kraju. Berdih se vratio u poslednjem trenutku, napravio je brejk za 5:5, ali je već u sledećem gemu ponovo ispustio servis i Mari je priveo meč kraju.

Tamo ga čeka bolji iz duela Conga – Raonić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: