60 talenata: Zvezdino dete i bosanski Suares

Gardijan je objavio listu 60 najvećih mladih fudbalskih talenata, među kojima je i srpski fudbaler Dejan Joveljić.

Izvor: MN

Sreda, 05.10.2016.

12:46

60 talenata: Zvezdino dete i bosanski Suares
Starsport

Joveljić je nedavno napunio 17 godina, a pitanje je vremena kada će dobiti šansu u prvom timu Crvene zvezde. Gardijan je mladog U17 reprezentativca uporedio se Maurom Ikardijem iz Intera i opisao kao pokretljivog igrača koji je odličan u završnicama.

Na listi se nalazi i bosanskohercegovači „Luis Suares“. Radi se o Nedimu Hadžiću koji je uspešni član Sarajeva i reprezentacije Bosne i Hercegovine do 17 godina.

Gardijan nije mogao da izostavi italijanskog vunderkinda, Đanluiđija Donarumu, čuvara mreže Milana, koji je najmlađi debitant „azura“, koji je prvi meč za nacionalni tim odigrao protiv Francuske, kada je imao 17 godina i 189 dana.

Golman crnogorskog Grblja Lazar Carević u centar pažnje dospeo je kada je 2015. godine trenirao sa minhenskim Bajernom, na poziv Pepa Gvardiole, a idol mu je, logično Manuel Nojer.

Kompletnu listu pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: