Čukarički: Nadali smo se pobedi, ali...

Trener omladinaca Čukaričkog Mihajlo Jurasović rekao je da je zadovoljan igrom svojih fudbalera na početku kvalifikacija za Ligu šampiona u Domžalama.

Izvor:

Sreda, 28.09.2016.

21:03

Čukarički: Nadali smo se pobedi, ali...
fkcukaricki.rs

Omladinci Čukaričkog odigrali su nerešeno 1:1 s Domžalama u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Upozoravao sam da će ova utakmica biti teška. Nadao sam se da ćemo pobediti, ali s obzirom na to da oni imaju iskustva u ovom takmičenju, a da je nama prvi susret s ovakvom vrstom takmičenja mogu da budem zadovoljan kako igrom, tako i rezultatom", rekao je Jurasović novinarima posle meča.

"U prvom poluvremenu smo imali tremu i mali pritisak, ali u drugom je bilo sve kako bi trebalo. Imali smo nekoliko šansi koje je trebalo da iskoristimo, ali su isto tako i oni imali. Čestitao bih svojim igračima na požrtvovanoj borbi. Mislim da ćemo u revanšu u Beogradu sve ovo privesti kraju na dobar način", dodao je Jurasović.

Čukarički je posle samo dva minuta igre u drugom poluvremenu umalo stigao do vođstva, ali kapiten ekipe s Banovog brda Stefan Šapić pogodio je stativu s metar posle dodavanja Šarića s leve strane.

"Pokušali smo u drugom poluvremenu da stisnemo posle nešto lošije igre u prvom. Imao sam tu jednu šansu... Ne mogu da prežalim što nisam postigao gol. Ipak, posle smo uspeli da dodjemo do izjednačenenja. U revanšu u Beogradu očekujem da pokažemo šta sve znamo", rekao je Šapić.

Fudbaler Čukaričkog Stefan Veličković kazao je da očekuje da će se ekipa dobro spremiti za revanš i izboriti plasman u narednu fazu.

"Nismo dobro igrali u prvom poluvremenu, a posle razgovora s trenerom na poluvremenu smo se osvestili. Igrali smo znatno bolje u drugom delu, imali više šansi, ali nismo iskoristi. Predstoji nam revanš za koji očekujem da se dobro spremimo i da pobedimo", rekao je Veličković.

Revanš je na programu 19. oktobra na Banovom brdu od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: