Mouče: Obećavam uskoro pravog Moučea

Argentinski fudbaler Pablo Mouče izjavio je da je svestan da ne pruža partije kakve se od njega očekuju u Crvenoj zvezdi.

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2016.

19:21

Mouče: Obećavam uskoro pravog Moučea
Starsport

On je pozvao navijače na strpljenje i obećao da će opravdati svoju visoku reputaciju.

"Objektivno, moram više da pružam, znam da mogu mnogo bolje, ali isto tako moram da kažem da sam došao u Zvezdu pre samo dva meseca i potreban mi je period adaptacije. Stigao sam tri dana pred meč sa Valetom, bilo je teško, ali naporno radim da se vratim u potrebnu fizičku kondiciju i pomognem ekipi", rekao je Mouče novinarima u Beogradu.

Mouče je poručio da je imao dosta problema da se spremi jer je odmah po dolasku uskočio u ritam čestih utakmica u Superligi i evropskim kvalifikacijama.

"Došao sam u klub bez priprema, odmah sam počeo da igram i nisam bio na potrebnom nivou. To se odrazilo na moje igre, ali verujem da ću biti sve bolji. Navijači su strastveni i nestrpljivi, žele najboljeg Pabla Moučea i obećavam im da će ga uskoro videti", kazao je on.

Krilni fudbaler dodao je da zna da se nosi sa pritiskom u velikom klubu, jer iza sebe ima veliko iskustvo u Boki Juniors, Lanusu i Palmeirasu.

"Nemam pritisak, igrao sam u velikim timovima kao što su Boka Juniors, Palmeiras, reprezentacija Argentine, osvojio sam šest trofeja i odigrao mnogo utakmica. Znam da se nosim sa pritiskom", rekao je igrač koji je za "gaučose" postigao dva gola na pet utakmica.

Prema njegovim rečima, sjajno se oseća u Beogradu, svidja mu se grad, i nema ništa protiv da do kraja odradi jednogodišnju pozajmicu.

"Veoma sam zadovoljan u Zvezdi, sjajno sam prihvaćen, kako od saigrača, tako i od čelnika kluba. Svi mi daju podršku da iskažem ono zbog čega sam doveden", zaključio je Mouče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: