KKCZ: Jović i Mitrović u Zvezdi do 2018. godine

Srpski i regionalni šampion, Crvena zvezda MTS objavila je da je produžila ugovore sa Stefanom Jovićem i kapitenom Lukom Mitrovićem do 2018. godine.

Izvor:

Četvrtak, 08.09.2016.

14:15

KKCZ: Jović i Mitrović u Zvezdi do 2018. godine
kkcrvenazvezda.rs

Tim sa Malog Kalemegdana tako je sačuvao u svojim redovima za naredni period još dvojicu prvotimca koji su bili temelj velikih uspeha kluba u prethodnim sezonama, a ujedno nastavio praksu koju je započeo novim ugovorima – koje su tokom leta potpisali i Marko Simonović i Nemanja Dangubić.

Stefan Jović, standardni reprezentativac Srbije, jedan od najboljih bekova Evrope i aktuelni rekorder Evrolige po broju asistencija na jednoj utakmici, stigao je u Crvenu zvezdu u septembru 2014.godine.

Sa crveno-belima je osvojio dve ABA lige, dve titule prvaka Srbije, Kup Radivoja Koraća, odigrao je 131 utakmicu u svim takmičenjima.
Kao reprezentativac Srbije osvajao je srebrne medalje na OI u Riju i SP u Španiji.

S druge strane, Luka Mitrović je stigao u Beograd iz Hemofarma 2012.godine. Samo dve kasnije postao je kapiten, a na kraju iste sezone u toj ulozi, kao lider jedne od najuspešnijih generacija crveno-belih, podizao je pehare u Kupu Radivoja Koraća, ABA ligi i srpskoj ligi.

Za Crvenu zvezdu odigrao je 175 utakmica u svim takmičenjima, a pored 'triple krune' u sezoni 2014/2015, sa Crvenom zvezdom osvojio je još dva kupa Radivoja Koraća (2013 i 2015) i srpsku ligu u upravo završenoj sezoni.

"KK Crvena zvezda intenzivno radi na jačanju ekipe u tekućem prelaznom roku, a o svim aktivnostima obaveštavaće javnost i svoje simpatizere isključivo na klupskom sajtu", navodi se na zvaničnoj internet prezentaciji kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: