Nikola Drinčić novi igrač Rada

Fudbalski klub Rad predstavio je Nikolu Drinčića, Dejana Đenića i Nikolu Šipčića kao nova pojačanja.

Izvor: B92

Subota, 30.07.2016.

09:21

Nikola Drinčić novi igrač Rada
sr.fkrad.rs

Drinčić je posle juniorskog staža u Partizanu fudbalsku karijeru počeo u Teleoptiku, nastavio u Partizanu s tim što je neko vreme proveo na pozajmicama u subotičkom Spartaku i Budućnosti iz Banatskog Dvora.

Međunarodnu karijeru započeo je u turskom Gaziantepsporu, zatim nastavio u ruskim premijerligašima Amakru iz Perma, Spartaku iz Moskve, Krasnodaru, da bi se vratio u Partizan 2014 godine gde je proveo godinu dana. Poslednji klub u kome je igrao je Makabi Haifa iz Izraela.

Nikola Drinčić je rođen. 7 januara 1984 godine u Beogradu. Igra na poziciji veznog igrača.

Dejan Đenić je rođen 2.juna 1986.godine u Čačku i igra na poziciji napadača. Prošao je kroz sve selekcije Borca, a nastupao je i za Novi Pazar, Slogu (Kraljevo), Bežaniju, Jagodinu i Metalac, dok je u inostranstvu nosio dresove Herevena, Standarda iz Bakua, Drave, Lođa , litvanskog Ekranesa i Bokelja.

Treće pojačanje stiže iz Radove fiijale, iz Žarkova, 21- godišnji štoper Nikola Šipčić koji je protekle sezone igrao u Srpskoj ligi - grupa Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: