Sankt Pauli – Dobrodošli u pakao

Navijači Sankt Paulija važe za jedne od najekstremnijih i najvatrenijih u Evropi, a pred početak nove sezone spremili su novo iznenađenje protivnicima.

Izvor:

Sreda, 20.07.2016.

13:48

Sankt Pauli – Dobrodošli u pakao
SS

U saradnji sa čelnicima kluba i novim tehničkim sponzorom – američkom kompanijom Under Armour – dekorisali su tunel koji vodi ka terenu na spektakularan način.

Korišćene su boje koje dolaze do izražaja pod uve svetlom, dominira crvena boja i natpis 'Dobrodošli u pakao', dok se na samom kraju nalazi zaštitni znak vodeće grupe ultrasa Fanladen St. Pauli – kosturska lobanja i prekrštene koske.

Sankt Pauli će i naredne sezone pokušati da izbori promociju iz Cvajte u Bundesligu, a kao i svake oslanjaju se i na veliku podršku svojih 'Pirata sa Milentora'.

Nešto slično uradili su i čelnici Šalkea 04 pre dve sezone, od kada je tunel za igrače uređen poput rudarskog, po nadimku i poreklu kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: