21 milion – Bobi Marjanović u Detroitu!

Srpski centar Boban Marjanović novi član Detroit Pistonsa, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Izvor: MN

Četvrtak, 07.07.2016.

16:53

21 milion – Bobi Marjanović u Detroitu!
Getty Images

Bivši igrač Hemofarma, moskovskog CSKA, Mega Leksa i Crvene zvezde potpisao je ugovor na tri sezone vredan 21 milion dolara.

Doskorašnji član San Antonija nije mogao da potpiše ugovor pre šestog jula, pa zbog toga nije učestvovao na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, a ostaje da se vidi da li će ga selektor Đorđević uvrstiti među putnike za Rio, ako nacionalni tim obezbedi plasman.

S druge strane, i dalje postoji mogućnost da Sparsi izjednače ponudu i zadrže Bobija, ali to gotovo sigurno neće biti slučaj jer je u Teksas pre nekoliko dana stigao Pau Gasol.

Kako navode mediji u Sjedinjenim Američkim Državama, Bobi je bio velika želja trenera Stena van Ganija, koji je želeo da momka iz Boljevca upari sa Andreom Dramondom, a na poziciji centra ima još i Arona Bejnsa.

MVP ligaškog dela pretprošle Evrolige je u svojoj debitanskoj sezoni u NBA ligi beležio 5,5 poena, 3,6 skokova i 0,4 asistencija na 54 meča u proseku u regularnom delu sezone, dok je na sedam susreta u plej-ofu imao 3,4 poena i dva skoka u proseku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

322 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: