Ramos: Nadam se da Zidan ostaje

Kapiten Reala Serhio Ramos izjavio je da je Zinedin Zidan napravio pozitivne promene u igri Madridjana i istakao da se nada njegovom ostanku na mestu trenera.

Izvor: B92

Petak, 22.04.2016.

16:25

Ramos: Nadam se da Zidan ostaje

Zidan je pocetkom godine na klupi Madridjana nasledio Rafaela Beniteza, koji je smenjen posle serije loših rezultata.

"Pokazao se kao zaista odličan trener. Jasno je da ekipa sa ZIdanom igra sa velikim samopouzdanjem, što nije bio slučaj kod Beniteza. Ipak, nikad nisam bio protiv njega, nikada nisam pričao loše o njemu, niti sam ga prinudio da napusti klub. Niko ne baca kamenje na svoj krov", rekao je Ramos za radio Kadena Kop.

Popularni "Zizu" tokom trenerske karijere vodio je drugi tim Real Madrida (Kastilju) i bio asustent Karlu Anćelotiju, dok je kao igrač u dresu "Galaktikosa" ostavio neizbrisiv trag i osvojio Primeru, dva Superkupa Španije, Ligu šampiona, UEFA Superkup i Interkontintalni Kup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: