Pritisak na Partizan ili? Čuka želi Mihajlovića

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak želeo bi da dovede fudbalera Partizana Nemanju Mihajlovića.

Izvor: B92, Beta

Petak, 22.04.2016.

12:39

Pritisak na Partizan ili? Čuka želi Mihajlovića
Foto: StarSport

Lešnjak ističe ne vidi ništa "spektakularno" u tome, niti da je "išta loše" ako klub javno kaže koje bi igrače voleo da dovede.

"Moj stručni štab i ja imamo želju da dovedemo Mihajlovića i tu ideju smo izneli (vlasniku kluba Draganu) Obradoviću i on je to sa oduševljenjem prihvatio. Nije sramota reći ono što želite. Mihajlović je bio jedna od želja našeg kluba. Ima mnogo igrača, ali ja pričam o igračima koje poznajem i sa kojima sam, makar kratko, radio", rekao je Lešnjak. Na opasku novinara da nije u Srbiji baš uobičajeno da manji tim dovodi igrače iz većeg, Lešnjak je odgovorio da je to i u interesu srpskog fudbala.

"Ovde Crvena zvezda i Partizan godinama dominiraju. Cilj svih nas treba da bude da se što više kvalitetnih ekipa uključi u borbu za vrh. To dovodi publiku i to je dobro za sve, ne vidim tu ništa loše", rekao je Lešnjak.

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je ove nedelje da je mogući transfer Mihajlovića u Čukarički "naučna fantastika".

Fudbaleri Čukaričkog gostuju u subotu od 19 časova upravo Partizanu, utakmicu drugog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Tim sa Banovog brda ima dva boda više od rivala iz Humske, šest kola pre kraja sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: