Vilanueva Vestbruku: Idi u noćni klub, pa pleši

Trenutni rezultat u seriji Dalasa i Oklahoma Sitija jeste 1-1, a situacija se sve više zagreva i van terena.

Izvor: SO

Sreda, 20.04.2016.

14:07

Vilanueva Vestbruku: Idi u noćni klub, pa pleši
Getty Images

Pre drugog meča krilni centar Mevsa Čarli Vilanueva prekinuo je rutinu Rasela Vestrburka i rukija Tandera Kamerona Pejna, koji pred svaku utakmicu urade svoj ’ples’ kao ritual.

Na pitanje da prokomentariše Vilanuevin postupak, Vestbruk je odgovorio:

“Takve stvari su za momke koji ne igraju“, rekao je Vestbruk, a nadovezao se Kevin Durent:

“To je foliranje“.

Međutim, ni Vilanueva nije ostao dužan.

“Svi govore o tome, postalo je popularno na mrežama. Čuo sam da je Vestbruk rekao da je to za momke koji ne igraju, ali nisam siguran na koga je mislio jer Kameron Pejn i ja imamo slične statistike. I Durent je dodao svoj stav, ali Kevin je dobar dečko i njega ću da ostavim na miru“, rekao je 31-godišnji Vilanueva i dodao:

“Ako hoćeš da plešeš, idi u noćni klub i pleši. Prijavi se za emisiju ’Dancing With the Stars’ i budi pleasač. To se ne radi na košarkaškoj utakmici, a osim toga, bili su mi na putanji“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: