Perasović: Borbeni duh; Burusis: Na titulu!

Trener Laboral Kuče Velimir Perasović ponosan je na plasman svog tima na fajnal-for Evrolige u Berlinu.

Izvor: SO

Sreda, 20.04.2016.

11:08

Perasović: Borbeni duh; Burusis: Na titulu!
Getty Images

Ekipa iz Vitorije u plej-ofu je eliminisala Panatinaikos sa 3-0 u pobedama.

“Ovaj rezultat je neverovatan za naš klub i uživamo u njemu. Pre deset godina isto smo uradili protiv istog protivnika ovde, ali u 2006. godini imali smo igrače svetske klase (Skola, Oberto itd). Sada sam ponosan jer imam igrače ogromnog borbenog duha i velikog samopouzdanja“, rekao je Perasović.

“Veoma smo srećni jer smo izborili plasman protiv tako dobrog tima i protiv legendarnog igrača kakav je Dijamantidis. Uspeli smo da zadržimo koncentraciju u ključnim trenucima. Burusis je ključ našeg uspeha, pravi lider i sjajan momak“, dodao je Perasović.

U svom prvom fajnal-foru nastupu od 2008. godine tim iz Vitorije igraće sa Fenerbahčeom.

“U svlačionici sam rekao saigračima da ne idemo na fajnal-for samo da uživamo u učešću, borićemo se za titulu Evrolige, nešto što naš klub još nikada nije ostvario“, kaže Burusis.

Fajnal-for u Berlinu na programu je od 13. do 15. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: