Ratko Dostanić na klupi Sartida

Izvor: B92

Utorak, 24.06.2003.

17:56

Default images

Novi trener fudbalskog kluba Sartid iz Smedereva je bivši trener Obilića Ratko Dostanić, koji će na toj funkciji zameniti Milenka Kikovića, potvrdjeno je danas agenciji Beta u tom klubu.

"Opredelili smo se za Dostanića, jer želimo da u Sartidu primenimo rad i trenerski koncept kakav je uobičajen u Evropi", rekao je direktor Sartida Čedomir Jevtić.

"Zajedno sa šefom stručnog štaba i njegovim saradnicima moramo da podmladimo ekipu, osavremenimo igru i, naravno, da dobijemo odgovarajuće rezultate", dodao je Jevtić.

"Mislim da to neće biti lako. naš tim je medju najstarijim u ligi i mi moramo da ga podmladimo i da kvalitetno izmenimo način igre" zaključio je Jevtić. Pre Dostanića, koji je sedeo na klupi Crvene zvezde (pomoćnik Slavoljuba Muslina) i Obilića, šef stručnog štaba smederevskog prvoligaša tri meseca bio je Milenko Kiković, koji je tokom svog boravka osvojio Kup Srbije i Crne Gore. Kiković se, posle trogodišnjeg odsustvovanja, u Sartid vratio krajem aprila 2003. posle ostavke Jovice Škora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: