Toti: Nemam problem sa Spaletijem

Kapiten Rome Frančesko Toti demantovao je sukob sa trenerom Lučanom Spaletijem.

Izvor: AK

Ponedeljak, 18.04.2016.

22:19

Toti: Nemam problem sa Spaletijem
Foto: Getty images

Italijanski mediji su preneli da su se Toti i Spaleti potukli u Bergamu, gde je "Princ Rima" doneo bod "vučici" u finišu meča.

"Sve je u redu, zajedno smo večerali sinoć. On je dobar čovek, prošlost je zaboravljena, ništa se nije dogodilo", rekao je Toti.

Sukob je demantovao i Spaleti pokušavši da se našali.

"Naljutio sam se na njega jer je za 25 minuta mogao da postigne dva gola, a on je dao samo jedan. Tretiram ga kao izuzetno važnog igrača. Toti je zaštitni znak Rome. Ja sigurno ostajem, a Toti još šest, sedam, deset godina", rekao je trener Rome.

Roma je treća u Seriji A sa pet bodova od drugoplasiranog Napolija na mesto koje vodi direktno u Ligu šampiona, dok ima tek četiri više od Intera koji želi treće mesto koje vodi u kvalifikacije za elitno takmičenje.

"Vučica" je u poslednjih pet kola dva puta pobedila i tri puta remizirala, a u sledećem dočekuje Torino u sredu. * Toti i Spaleti se potukli u Bergamu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: