Pomoćni Atlante novi glavni trener Netsa

Sadašnji pomoćni trener Atlante Keni Etkinson naredne sezone će sa klupe predvoditi Bruklin Netse.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.04.2016.

15:37

Pomoćni Atlante novi glavni trener Netsa
Getty Images

"Uzbuđeni smo što možemo da objavimo da je Keni Etkinson naš novi trener i njemu i njegovoj porodici želimo dobrodošlicu u Bruklin", rekao je generalni menadžer Netsa Šon Marks. "Verujemo da Kenijeva načela, karakter vodje i ogromno iskustvo u razvoju igrača savršeno odgovaraju onome što stvaramo u Bruklinu", dodao je Marks.

Etkinson će Bruklin preuzeti nakon što Atlanta završi nastup u ovogodišnjem plej-ofu.

"Počastvovan sam time što sam imenovan za glavnog trenera Bruklina... Iako s nestrpljenjem čekam početak rada s Netsima, ostajem predan obvezama u Atlanti do kraja plej-ofa", naveo je Etkinson.

Netse je sredinom januara napustio trener Lajonel Holins kojeg je do kraja regularnog dela sezone menjao pomoćnik Toni Braun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: