Hauard: Imamo šampionski kalibar

Centar Hjuston Rokitsa Dvajt Hauard veruje da njegova ekipa može da se bori za NBA titulu.

Izvor: AK

Utorak, 22.03.2016.

18:33

Hauard: Imamo šampionski kalibar
foto: Getty images

Rokitsi su trenutno sedmi na Zapadu, sa samo jednom pobedom više od Jute Džez koja je van plej-of pozicije.

"Bez obzira na to kako sezona trenutno teče, bez obzira što ne igramo kako se očekuje, zaista verujem da imamo tim šampionskog kalibra", rekao je Hauard.

Gledajući trenutno situaciju, 12 utakmica pre kraja sezone, Hjuston bi u prvoj rundi plej-ofa igrao sa San Antonijom, ali bi mogao da napreduje do šeste pozicije i duela sa Oklahoma Siti Tanderom.

"Niko drugi ne mora da veruje u to, to je u redu. Ceo svet može biti protiv nas. Ali ako ovih 15 momaka u svlačionici veruje da možemo pobediti, onda možemo pobediti. Nema sumnje u to", rekao je Hauard.

Rokitsi su prošle sezone stigli do finala Zapada gde su poraženi od budućeg šampiona Golden Stejta u pet mečeva.

"Imali smo sjajnu prošlu sezonu, a razlog zbog koga smo stigli tako daleko u plej-ofu je što smo verovali", dodao je centar Hjustona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: