Antoan Rigodo se vraća u Evropu

Izvor: B92

Sreda, 11.06.2003.

19:56

Default images

Iako je u SAD i tim Dalas Meveriksa ispraćen kao velika zvezda i čovek zaslužan za velike uspehe Kindera, Francuz Antoan Rigodo možda se neće vratiti u Teksas posle neslavne epizode koja je trajala 6 meseci.

Za taj vremenski period 31-godišnji  igrač odigrao je samo 11 utakmica ( prosečno 8 minuta). Kako je saopštio menadžer ovog igrača, Rigodo se po svemu sudeći neće vraćati u Dalas iako ima garantovan ugovor za narednu sezonu.

Tokom sezone sa Mevsima, bilo je primetno da Francuz nikako ne uspeva da se privikne na napadačke šeme Dona Nelsona, a kao veliki nedostatak u prvoj sezoni Rigodo je naveo odsustvo sa trening kampa koji se organizuje pred početak sezone. Loša epizoda završena je još 1.marta kada je Nelson «stavio» Rigodoa na listu povredjenih igrača, sa koje se nije vratio do kraja sezone.

Podsetimo, Rigodo je u  Dalas otišao 17.januara pošto je potpisao 3-godišniji ugovor vredan 2 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: