Partizan u dresovima "Robe di Kappa", nova meta Toričeli ?

Izvor: B92

Četvrtak, 29.05.2003.

11:03

Default images

Fudbalski šampion Srbije i Crne Gore "Partizan" želi da u svoje redove dovede odbrambenog igrača Italijana Morena Toričelija.

Kako prenosi  "Politika", crno-beli su odmah po završetku sezone stupili u pregovore sa italijanskim internacionalcem, koji je prošle godine igrao za španski "Espanjol".

"Mi jedino takve igrače, dakle bez obeštećenja, možemo da dovedemo", rekli su listu izvori iz "Partizana".

Toričeli je, pre odlaska u Španiju, igrao za "Juventus" i "Fiorentinu".

Kako prenosi “Sportski žurnal” pored pojačanja u odbrani ( pored Toričelija, realnija je opcija sa fudbalerom Obilića Djordjevićem) crno-beli pojačavaju i tim sponzora za narednu sezonu, a ona druga marketinška  strana angažovanja Lotara Mateusa daće ovog leta rezultate…

Fudbaleri Partizana igraće naredne sezone u dresovima firme “Robe di Kappa”. Novi generalni sponzor je austrijska firma “Superfond” čiju će reklamu fudbaleri nositi na dresovima. Dogovor sa Mercedesom završen je potpisivanjem 4-godišnjeg ugovora. U toku su I pregvori sa asutrijskom kompanijom “Knauf” a kompletan tim sponzora biće poznat 19.juna na promociji tima za narednu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: