Zvonimir Vukić: 'Rano je za priču o odlasku!'

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.05.2003.

22:58

Default images

Najbolji strelac domaćeg šampionata Zvonimir Vukić (22 gola) jedan je od najinteresantnijih igrača iz Srbije i Crne Gore na evropskom tržištu. Kao klubovi zainteresovani za Vukića pominjani su nemački Borusija iz Dortmunda, Šalke 04 i Hamburger SV, ukrajinski Šahtjor, kao i neki španski klubovi, a Vukićeva vrednost procenjena je na 5 miliona evra.

Vukić je, kao i ostali igrači Partizana, posle osvojene titule, na odmoru, a kaže da ne razmišlja o mogućem transferu:

'Ništa se još ne zna. Postoji mogućnost da u slučaju dobre ponude odem u inostranstvo, ali rano je da se o tome govri. u većini evropskih zemalja prvenstva su tek završena ili su još u toku, klubovi nemaju formirane budžete za sledeću sezonu. ja se odmaram i ne razmišljam puno o fudbalu.', kaže Vukić.

Vukić je zadovoljan proteklom sezonom u kojoj je sa klubom osvojio titulu prvaka, postao najbolji strelac prvenstva i standardni reprezentativac Srbije i Crne Gore. Ako ostane u Partizanu čekaju ga kvalifikacije za Ligu šampiona:

'Bila je ovo dobra sezona, Partizan je osvojio titulu, maksimalno sam se afirmisao, zaigrao za reprezentaciju. Dogodilo mi se puno lepih stvari', rekao je Vukić, 'verujem da će Partizan proći u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a ako želimko da se plasiramo u Ligu neophodna su nam pojačanja. Treba uložiti, a mi imamo dosta iskustva, ambicije, kvalitet, odličnu atmosferu u klubu, liga šampiona nije nedostižna.'

Vukić je na odmoru do priprema reprezentacije za utakmice sa Engleskom, Finskom i Azerbejdžanom, za koje će ga selektor Savićević, prilično je sigurno, pozvati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: