Sa terena: Kratko i jasno o Nemanji Vidiću

Nemanja Vidić je odlučio da stavi tačku na svoju profesionalnu fudbalsku karijeru, ranije od očekivanog, ali tačno onako kako on radi.

Izvor: B92

Subota, 30.01.2016.

11:30

Sa terena: Kratko i jasno o Nemanji Vidiću
Getty Images

Nije žurio ka Evropi, polako i sigurno je išao ka vrhu evropskog fudbala i tu se dokazao kao jedan od najvećih prezentera srpskog fudbala ikada.

Od trofeja mu fali samo FA Kup, proslavio je svoje ime, zaradio ogroman novac, zlatnim slovima se upisao u istoriju velikana evropskog i svetskog fudbala i otišao u penziju kad je video da to više nije to.

O drugom strancu kapitenu u istoriji Mančester Junajteda, lideru sjajne generacije Crvene zvezde, učesniku i dobrih i loših reprezentativnih akcija u 19. epizodi novog formata emisije Sa terena govorili su novinari portala B92.net Nemanja Đorđević i Spasoje Veselinović.

Sa terena, 19. epizoda: O Srbinu koji je osvojio kolevku fudbala by B92 on Mixcloud

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: