Teri: Igrači nisu oterali Murinja

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da Žoze Murinjo nije dobio otkaz na mestu menadžera zbog pobune igrača.

Izvor: JT

Subota, 19.12.2015.

22:34

Default images
Getty Images

Teri je, takođe, negirao da su neki fudbaleri namerno igrali loše da bi požurili odluku čelnika ’Plavaca’.

„Svesni smo glasnika o snazi glasova igrača u klubu, ali moram da razjasnim da nije takav slučaj uopšte“, napisao je Teri u zvaničnom programu za utakmicu Čelsija i Sanderlenda, koju je šampion Engleske dobio sa 3:1.

Verujte mi kada kažem da svi mi izlazimo na teren da bismo pobedili na svakoj utakmici, a mi igrači moramo da sagledamo svoje igre i prihvatimo odgovornost za mesto koje Čelsi trenutno zauzima na tabeli“, dodao je Teri.

Britanski mediji su izabrali Dijega Kostu i Edena Azara na najgore igrače ’Plavaca’ u dosadašnjem delu sezone, a obojica su imali sukobe sa Murinjom. Čelsi je trenutno tik iznad opasne zone i o odbrani titule praktično više ne može ni da sanja.

S druge strane, Teri je jedan od igrača u koje je Murinjo imao najviše poverenja, pošto je bio kapiten tokom oba mandata portugalskog stručnjaka na „Stamford bridžu“.

Pre duela sa Sanderlendom, Čelsi je objavio da je Holanđanin Gus Hidink imenovan za menadžera do kraja sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: