"Tri pacova" – Kosta, Azar i Fabregas

Navijači Čelsija očigledno su zauzeli stranu sada već bivšeg menadžera ’Plavaca’ Žozea Murinja pošto mu je uručen otkaz u londonskom klubu.

Izvor: JT

Subota, 19.12.2015.

17:43

Default images
Getty Images

Murinjo je u četvrtak napustio klupu šampiona Engleske, a pristalice Čelsija su u subotu, tokom utakmice sa Sanderlendom pokazale svoj stav.

Šok terapija u redovima ’Plavaca’ je očigledno uspela, pošto su slavili sa 3:1 i ostvarili petu pobedu ove sezone u Premijer ligi, ali to nije zaustavilo navijače da zvižde svakom igraču tokom predstavljanja pre početka meča, sa izuzetkom kapitena Džona Terija.

Pojedinci su, međutim, otišli za koji korak dalje, pa je tako jedna gospođa držala baner koji je bio upućen Dijegu Kosti, Edenu Azaru i Sesku Fabregasu. Oni su na tom transparentu nazvani pacovima, čime se aludira na činjenicu da mnogi smatraju da su baš oni oterali Murinja.

Bilo je i mnogo poruka podrške Murinju, što samo potvrđuje koliki trag je portugalski stručnjak ostavio na „Stamford bridžu“. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: