Oglasio se Murinjo: Bez pauze, uskoro na terenu

Žoze Murinjo oglasio se prvi put pošto je dobio otkaz u Čelsiju, tačnije agencija za odnose sa medijima čije je klijent Portugalac poslala je pisanu izjavu.

Izvor:

Subota, 19.12.2015.

13:58

Default images
Murinjo na meèu Brajton – Midlsboro, koji je trenutno u toku (Getty Images)

"Žoze Murinjo je zadovoljan svojim povratkom u Čelsi jer je uspeo da donese navijačima još jednu titulu Premijer lige, kojoj se nisu radovali mnogo godina. Neizmerno je ponosan na svojih osam osvojenih trofeja u Čelsiju i zahvalan navijačima na podršci koju je dobijao tokom svoja dva mandata u klubu", navodi se u pisanoj izjavi.

Vlasnik 'Plavaca' Roman Abramovič je početkom nedelje, posle sastanka Odbora, odlučio da je za klub najbolje da se dve strane raziđu. Murinju će pripasti 14 miliona evra odštete, dok će na upražnjeno mesto na klupi najverovatnije sesti Holanđanin Gus Hidink.

"Tokom svoje karijere, Žoze je u nekoliko navrata odlučio da želi da napusti klub koji vodi, ali je ovoga puta Čelsi bio taj koji je odlučio da on treba da ode. Svaki put, tako nešto predstavljalo je kraj jednog ciklusa, ali ujedno i šansu za započetak novog. Žoze se nada da će njegova budućnost posle Čelsija biti uspešna kao i kada je prvi put napustio klub, 2007. godine. On neće praviti pauzu, nije umoran, niti mu je pauza potrebna. Oseća se veoma pozitivno i već gleda u budućnost. Zbog toga što voli fudbal, videćete Žozea na terenu kako radi i podržava prijatelje. Neće prisustvovati velikim mečevima u međuvremenu, pošto ne želi da širi bilo kakve spekulacije o svom budućem poslu. Žoze će nastaviti da živi u Londonu, a iskreno se nada da će dobiti priliku da uživa u privatnosti sa svojom porodicom. Na kraju, Žoze neće diskutovati o svojoj trenutnoj situaciji i moli medije da poštuju njegovu odluku", dodaje se u saopštenju agencije iz Los Anđelesa.

Međutim, kako je u međuvremenu preneo ESPN, 'Specijalni' navodno pregovara o preuzimanju Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: