KK Borac dobio novog trenera

Košarkaški klub Borac iz Čačka promenio je trenera, pa će umesto Aleksandra Bjelića ekipu u nastavku sezone voditi Raško Bojić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.12.2015.

16:31

Default images

Bjelić je na konferenciji za novinare rekao da je nakon poraza od Sloge iz Kraljeva imao moralnu obavezu da, kao najodgovorniji za rezultate, upravi kluba ponudi ostavku.

Direktor Borca Marko Ivanović istakao je da je Bojić dobro poznat trener koji je u stalnom radnom odnosu u klubu.

"Od početka priprema radio je kao koordinator svih selekcija i sigurno je najupućeniji u sva dešavanja u Borcu. Upravni odbor je brzo reagovao i postavio Bojića koji je dugo godina radio taj posao. Dobio je odrešene ruke da obavi razgovore sa svim igračima i izvrši procenu ko je ispunio očekivanja", rekao je Ivanović.

On je dodao da je Borac od meča protiv Pančeva imao problema sa povredama igrača i da je to poremetilo ritam treninga.

"Ako trener proceni, angažovaćemo i dodatna pojačanja. I dalje smo u poziciji da se borimo za Superligu. Što se trenera Bjelića tiče, klub vodi računa o svojim ljudima i on će ostati u Borcu. Svi smo tu da radimo u interesu Borca", rekao je Ivanović.

Bojić je podneo ostavku na mesto trenera krajem januara ove godine, kada je izabran Bjelić koji je do tada bio njegov pomoćnik. Sada, medjutim, Bojić menja Bjelića na mestu trenera.

Borac zauzima četvrto mesto Prve lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: