Pišite Đokoviću po završetku finala

Srpski teniser Novak Đoković uživo se ćaskati sa svojim navijačima putem društvene mreže Fejsbuk po završetku finala Završnog mastersa u Londonu.

Izvor: MN

Nedelja, 22.11.2015.

17:37

Default images
Getty Images

Đoković se od 19 časova sastaje sa Švajcarcem Rodžerom Federerom.

Prvi reket sveta iz sebe ima veoma uspešnu sezonu koju će pokušati da kruniše novim trofejom. On će se družiti sa navijačima po završetku susreta i na taj način želi da im se zahvali na podršci.

Novak igra za peti trofej, četvrti uzastopni, dok Rodžer ima priliku da osvoji sedmu titulu, prvu od 2011. godine. Ovo će biti ukupno 44. duel dvojice tenisera, a Švajcarac vodi 22-21 u pobedama jer je poslednju ostvario pre nekoliko dana.

„Današnje finale je veoma značajno za mene, a znam da je i za sve vas. Ovo je bila fantastična godina i odmah nakon meča, bez obzira na ishod, želim sa vama da podelim utiske uživo. Bili ste uz mene tokom cele sezone i želim da vam pokažem koliko mi je to značilo! Pratite me putem moje zvanične Facebook stranice, spremite pitanja pa se vidimo“, stoji na Đokovićevom profilu na Fejsbuku

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: