Vavrinka: Čast je biti u grupi šampiona

Četvrti teniser sveta Stan Vavrinka bio je izuzetno zadovoljan nastupom na Završnom Mastersu u Londonu.

Izvor: ÐN

Nedelja, 22.11.2015.

15:23

Default images
Photo by Julian Finney/Getty Images

Vavrinka je u Londonu zaustavljen u polufinalu, kada je od njega bio bolji sunarodnik Rodžer Federer, rezultatom 7:5, 6:3.

Švajcarac je kao drugoplasirani prošao izuzetno tešku grupu „Ilie Nastase“ u kojoj su se još nalazili Rafael Nadal, Endi Mari i David Ferer.

Takmičenje je počeo ubedljivim porazom od Nadala, ali se dva dana kasnije ispravio protiv Ferera. U odlučujućem meču za prolaz dalje umalo je ispustio dobijen meč, ali ipak savladao Marija.

I pored laganog poraza u polufinalu nije bio razočaran i nada se da će imati prilike da u londonskoj ’O2’ areni igra i sledeće godine.

„Kakva je čast biti deo ove grupe šampiona! Nadam se da ću vas sve videti sledeće godine“, napisao je Vavrinka na Instagramu uz sada već standardni ’selfi’ svih učesnika Završnog Mastersa.

Momak iz Lozane će jednu od najboljih sezona u karijeri u kojoj je osvojio Rolan Garos, završiti na četvrtoj pozici ATP liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: