Džons potpisao za Partizan

Košarkaški klub Partizan dobio je veliko pojačanje, ugovor sa crno-belima potpisao je Amerikanac Kevin Džons, prenose "Večernje novosti".

Izvor: JT

Utorak, 20.10.2015.

22:21

Default images
Getty Images

Dve strane su dogovor postigle posle dva dana pregovora, a u utorak uveče su definisani poslednji detalji ugovora, potvrdio je Džonsov agent Bil Nef.

Džons ima 26 godina, visok je 203 centimetra i igra na poziciji krilnog centra. Prošle sezone je nastupao za francuski Šole (13,4 poena, 7,4 skokova), a tokom leta za Milvoki u Letnjoj NBA ligi (13,3p; 7sk).

Kako pišu "Večernje novosti", crno-beli očekuju da Džons bude od velike pomoći pre svega Čedomiru Vitkovcu, jedinom igraču na poziciji ‘četvorke’ u redovima vicešampiona Srbije. Uz to, veruje se da će on moći da poboljša učinak centara Partizana.

Tokom karijere, Džons je igrao za Kanton Čardž, Klivlend Kavalirse, San Miguel i Šole. Boje Kavalirsa je branio u sezonu 2012/13, kada je na 32 utakmice prosečno beležio tri poena i 2,4 skoka za deset minuta na parketu.

U Partizanu razmišljaju o dovođenju još jednog pojačanja, pošto je očigledno da je potreban još jedan plejmejker, koji bi kompletirao tim, zajedno sa Mihajlom Andrićem i Edom Murićem, kada se oporave od povreda.

Partizan je novu sezonu u ABA ligi otvorio sa dve pobede u šest utakmica, a crno-beli u sedmom kolu dočekuju Krku, u subotu od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: