Krasićev menadžer: Dogovor nije tako blizu

Menadžer Miloša Krasića Dejan Joksimović rekao je za B92 da dogovor sa Partizanom nije toliko blizu kao što su preneli beogradski mediji.

Izvor: JT

Nedelja, 30.08.2015.

11:28

Default images
Getty Images

U nedelju ujutro pojavile su se informacije da je iskusni srpski fudbaler postigao dogovor sa ‘crno-belima’ i da će u redove šampiona Srbije stići na jednogodišnju pozajmicu iz Fenerbahčea.

Dogovor nije postignut, nije ni blizu onoga što pišu novine. Tek sam stigao iz Španije, video sam šta se pojavilo, jedino ako je nešto urađeno bez mene, ali sumnjam u to”, rekao je Joksimović za B92.

Iz Partizana poslednjih nedelja nisu krili da žele da dovedu Krasića, a nekadašnji reprezentativac naše zemlje definitivno bi bio veliko pojačanje za izabranike Zorana Milinkovića, posebno zbog borbe na tri fronta – u Superligi, Kupu Srbije i Ligi Evrope.

Krasić je od 2012. godine fudbaler Fenerbahčea, ali je za prvi tim odigrao samo desetak utakmica i to u polusezoni kada je došao. Potom je bio na pozajmici u Bastiji, a prošle sezone je igrao za drugi tim istanbulskog kluba.

Ponikao je u Vojvodini, u kojoj je i debitovao kao profesionalni fudbaler, a potom je igrao za CSKA i Juventus.

Za reprezentaciju Srbije je odigrao 46 utakmica i postigao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: