Nastić tri godine u Crvenoj zvezdi

Mladi srpski centar Stefan Nastić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, potvrdili su njegov menadžer Miodrag Ražnatović i klub.

Izvor: JT

Sreda, 12.08.2015.

09:58

Default images
Getty Images

Nastić u redove ‘crveno-belih’ dolazi posle završenih studija na Stenfordu, a tokom leta igrao je Letnju ligu za Golden Stejt Voriorse i San Antonio Sparse.

23-godišnji košarkaš je rođen u Novom Sadu, ali se ubrzo preselio u Kanadu, gde je i odrastao, pre odlaska na Stenford.

Prošle sezone u dresu Stenforda je na 37 utakmica prosečno beležio 13,4 poena, 6,5 skokova, 1,4 asistencije i 1 blokadu po meču.

Pre desetak dana objavljeno je da je 23-godišnji centar potpisao ugovor sa Igokeom, da bi prošle nedelje Nastić to demantovao, istakavši da razmatra svoje opcije.
Ubrzo se oglasio trener Aleksandrovčana Željko Lukajić koji je rekao da se Nastić poneo neprofesionalno i da će potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom.

Poslednjih nedelja spekulisalo se o interesovanju Zvezde za Nastića, koje je u utorak potvrdio trener šampiona Srbije Dejan Radonjić, a dan kasnije mladi košarkaš je postao drugo pojačanje ‘crveno-belih’ ovog leta. Pre Nastića, Zvezda je dovela Sofoklisa Skorcanitisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: