Stojiljković pet godina u Bragi

Napadač Čukaričkog Nikola Stojiljković prešao je u portugalsku Bragu, saopšteno je iz superligaša sa Banovog Brda.

Izvor:

Petak, 07.08.2015.

22:27

Default images
StarSport

Ovo je drugi odlazak iz Čuke u poslednjih nekoliko dana, pošto je Rajko Brežančić prethodno pojačao ekipu AZ Alkmara.

Posle uspešno obavljenih lekarskih pregleda, mladi centarfor potpisao je ugovor na pet godina, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 19.

"Prezadovoljan sam dolaskom u klub kakav je Braga. Mislim da je to pravi klub za nastavak moje karijere i da mogu mnogo da napredujem. Imaju visoke ciljeve u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope što mi se jako dopada. Nadam se da ću kao u Čukaričkom osvojiti trofej. Stadion je prelep, specifičan, jedva čekam da izađem na teren i pokažem svoj kvalitet. Zahvalio bih se svima u Čukaričkom na svemu što sam doživeo u proteklom periodu i klub sa Banovog brda će mi uvek ostati u lepoj uspomeni", rekao je Stojiljković.

Mladi napadač je u prošloj sezoni za Čukarički postigao 14 golova i trebalo je da učestvuje na završnom turniru prvenstva Evrope za igrače do21 godine u Češkoj, ali je nažalost izostao zbog povrede kolena.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević ne krije zadovoljstvo zbog uspešno realizovanih transfera igrača iz ekipe sa Banovog brda.

"Breža je u AZ Alkmaru, Stojiljko u Bragi, a to jaki klubovi. Želimo da postane trend da naši igrači prelaze u takve ekipe i očekujem još transfera. Takođe, mladim igračima uspostavljanje takvog standarda u Čukaričkom treba da bude dodatni motiv da daju svoj maksimum na treninzima i u igri", rekao je Matijašević.

Kako je dodao, posle prelaznog roka Čukarički će intenzivirati saradnju sa italijanskom Romom o čemu postoji pisani zahtev iz kluba iz Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: