O'Nil vs Pipen – ko je Betmen, a ko Robin?

Dve NBA legende Šekil O'Nil i Skoti Pipen imali su proteklih dana žestok obračun na Instagramu

Izvor: AK

Utorak, 21.07.2015.

20:56

Default images
foto: Getty images

Sve je počeo O'Nil istakavši da bi legende Los Anđeles Lejkersa pobedile sa 50 poena razlike legende Čikago Bulsa.

Šek je u taj sastav Lejkersa, osim sebe, uvrstio još Medžika Džonsona, Kobija Brajanta, Eldžina Bejlora i Karim Abdul-Džabara, dok je u tim Bulsa pored Pipena uvrstio Majkla Džordana, Derika Rouza, Denisa Rodmana i Horasa Grenta.

We would beat em by fifty "what you think". Let me know and don't hold back

A photo posted by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on

Dan kasnije stigao je odgovor Pipena, koji mu je samo napomenuo odnost njihovih titula dok su igrali za pomenute klubove.

"Izvini Šek, ali ne ide mi baš hipotetičko. Samo znam da smo mi osvojili šest titula, duplo više od onoga što ti imaš u LA", napisao je Pipen.
Međutim, O'Nil nije mogao da se zaustavi na tome, već je isprovocirao Pipena preradivši njegovu sliku tako što je umesto njegove glave stavio još jednu Džordanovu.

"Izvini Skoti, ni ja ne verujem u hipotetičko, video sam da si igrao dobro većinu tih finala, ali je najveći posao uradio ovaj momak. Čak Stiv Ker i Ron Harper zaslužuju veće priznanje od tebe. Zapamti, ja sam bio Betmen, a ti Robin", istakao je O'Nil.
Iako je O'Nil ovom porukom udario Pipena u bolnu tačku, Skoti se nije tako lako predao, već je uzvratio.

"Polako, veliki momče. Da si bar bio tako dobar u slobodnim bacanjima kao što možeš da pričaš", napisao je Pipen, a onda replicirao na konstataciju "Betmen-Robin".

"Kad smo već kod pomoćnika, ako se dobro sećam ti znaš nekoliko stvari o tome veoma dobro", dodao je bivši igrač Bulsa napravivši kolaž sa slikama O'Nila uz Enfernija "Penija" Hardaveja (Orlando), Dvejna Vejda (Majami), Stiva Neša (Finiks), Lebrona Džejmsa (Klivlend) i naravno Kobija Brajanta (Lejkers).

Speaking of being a sidekick... if I recall correctly you know a thing or two about that as well. @shaq

A photo posted by Scottie Pippen (@scottiepippen) on

Pipen je sjajno poentirao, da bi ga potom O'Nil nazvao ženom, te opet prozvao da je potpuno zavisio od Džordana.

"Vidiš šta se desi kada Majkl Džordan nije tu da te čuva. Izgubiš vođstvo od 17 poena u četvrtoj četvrtini. A, onda se dogodi ovo:"
Lejkersi su drugo najtrofejniji NBA tim sa 16 titula, imaju jednu manje od Boston Seltiksa, dok su Bulsi treći sa šest, osvojivši sve u eri Džordana i Pipena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: